18 Mart Çanakkale Şehitleri 100 üncü yıl Anma Programı ( 20.03.2015 )

18 Mart Çanakkale zaferi ve Çanakkale şehitlerimiz anısına, geleneksel hale getirilen Hayır cemiyetimiz 18 Mart 2015 çarşamba günü Pamukören Mahallemiz çok amaçlı pazar yerinde gerçekleştirildi.

Geleneksel hale getirilen hayır cemiyetimiz Kuyucak belediyesi ve Halkımızın katkılarıyla her yıl 18 Mart günü yapılmaktadır.
     Bu yıl 17. si gerçekleşen Cemiyetimize Kuyucak Kaymakamı Alp ARSLAN, Belediye Başkanımız Metin ERTÜRK, Jan. Üsteğmen Mustafa Kemal HAKVERDİ, Ak Parti eski Milletvekili Ahmet ERTÜRK, Şehit yakınları ve Gazilerin yanı sıra binlerce kişi katıldı.
Okunan Mevlid-i Şerif in ardından Pamukören ortaokulunun hazırlamış olduğu anma programı ile devam etti. Bu programdan sonra Nazilli Belediyesi Mehter Takımı mili marşlardan oluşan konserini verdi.

Belediye Başkanımız Metin ERTÜRK "18 Mart Çanakkale Zaferinin 100. yılını kutluyor, Aziz şehitlerimizi Rahmetle anıyoruz" dedi.